Het meest recente nieuws van R.K.S.V. ’t Peeske:

Datum: 1-4-2020

Seizoen amateurvoetbal ten einde: geen kampioen, promotie en degradatie

Het amateurvoetbalseizoen is ten einde. Dat meldt de KNVB in een persbericht. Er worden geen kampioenen, promovendi en degradanten aangewezen. Elke club begint volgend seizoen in de klasse waarin de clubs momenteel actief zijn.

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, sportvrienden,

Gisteren heeft de KNVB, in navolging van de persconferentie  van de overheid, besloten de competitie voor het amateurvoetbal stil te leggen: het seizoen is ten einde.
Alhoewel we dit betreuren, is het besluit natuurlijk volkomen gerechtvaardigd, gezien de ontwikkelingen rondom het Corona virus.
Wij zullen de impact van bovenstaand besluit bespreken en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Sportpark de Kolkstede. Bestuurlijke besluiten zullen wij met u delen.

Wij wensen u allen veel gezondheid toe. Help elkaar daar waar kan en zorg goed voor elkaar. Wij hopen het nieuwe seizoen gezond en fit weer te starten.

Met sportieve groet,

Bestuur R.K.S.V. ’t Peeske

Datum: 23-3-2020

Sportpark de Kolkstede op slot en activiteiten verder uitgesteld tot en met 6 april 2020.

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, sportvrienden,

In navolging van de berichtgeving en het advies van de KNVB gaat Sportpark de Kolkstede tot en met 6 april 2020 dicht. Zo adviseert de KNVB de verenigingen om de Sportparken op slot te doen. Het Sportcafé ‘Na de kopbal’ was al afgelast en alle activiteiten waren al stop gezet. Echter nu is per direct ook het sportpark verboden terrein voon iedereen. Er geldt een lokale noodverordening.

Accommodatiezaken
Alle sportaccommodaties en sportinrichtingen zijn gesloten voor publiek. Als groepen ondanks de sluiting alsnog gebruikmaken van de accommodatie van jouw vereniging moet de gemeente hierop handhaven. Bij overtreding van de maatregel kunnen zij een boete opleggen aan de overtreders op basis van de lokale noodverordening. Het is zinvol om – in overleg met de eigenaar van jouw sportaccommodatie – een bord op te hangen bij de toegangspoort met de mededeling dat het terrein is gesloten i.v.m. het coronavirus. Houd de komende tijd deze update en knvb.nl in de gaten voor verdere adviezen en informatie m.b.t. het beheer en onderhoud van sportaccommodaties.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vragen begrip voor het besluit,

namens het voltallige bestuur,

Datum: 13-3-2020

Alle activiteiten op Sportpark de Kolkstede gaan niet door tot en met 31-3-2020 (i.v.m. Corona)

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, sportvrienden,

Na overleg met de KNVB, de persconferentie van 12-3-2020, overleg met de Stichting Sporthal en de publicatie van het advies van de KNVB op haar site, hebben we als bestuur van R.K.S.V. ’t Peeske besloten om per vrijdag 13-3-2020 12.00 uur alle activiteiten op sportpark de Kolkstede af te gelasten. De kantine zal de aankomende weken ook gesloten blijven en er zullen geen bijeenkomsten plaatsvinden op sportpark de Kolkstede.

Dit betekent ook dat het Sportcafé ‘Na de kopbal’ van 28 maart 2020 niet door gaat.
Mochten er tussentijds wijzigen optreden, zullen wij dit tijdig melden.

Bericht KNVB

Amateurvoetbal

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

namens het voltallige bestuur,