Noteer alvast in jouw agenda: vrijdag 25 maart 2022

Dinsdag 25 januari 2022 is er wederom een persconferentie geweest waarin gelukkig een aantal versoepelingen werden aangekondigd. Als voetbalvereniging zijn we hier erg blij mee, want we mogen de competitie hervatten: het lijkt dus een gewone winterstop te zijn geweest. Dit weekend gaan de wedstrijden weer starten en we hebben de trainingen weer hervat.

Nieuwjaarsreceptie
Onze Nieuwjaarsreceptie van aanstaande zondag zal niet doorgaan. Binnen de regels van de horeca moeten we nog steeds 1 1/2 meter afstand houden en als we gaan verplaatsen in de kantine dan moeten we mondkapjes op. Geen ideale situatie voor een Nieuwjaarsreceptie.

Besluit
We hebben dan ook besloten om de Nieuwjaarsreceptie niet door te laten gaan.

Sportcafé
We maken ons nu op voor een Sportcafé op vrijdag 25 maart 2022. Zet dus deze datum vast in je agenda. De officiële uitnodiging volgt t.z.t.. We gaan nu het programma vaststellen.Het sportcafé is voor iedereen: vrijwilligers, leden, supporters en zeker ook sponsoren.