30-12-2020

ONLINE Kerstbingo daverend succes.

Op 17 december 2020 werd traditioneel de Kerstbingo gehouden. Nu ONLINE. De bier- en wijnservice aan huis werd gewaardeerd. Maar zeker ook de Kerstman die de prijzen kwam overhandigen, en de verrassingspakketten die vooraf afgeleverd werden. Bijna 100 deelnemers zaten gekluisterd aan de buis of achter hun laptop om om 20.30 uur de live uitzending, verzorgt door Radio Beek (Sill Jansen) te volgen. Jeffrey Duis was de camera man en zorgde voor de opnames. Sill praatte de hele online Bingo aan elkaar en zorgde voor de juiste stemming in de huiskamers. Niet alleen was er een Bingo, maar ook een kennisquiz van R.K.S.V. ’t Peeske en een muziekquiz maakte het avondvullend programma tot een succes. Suzanne Groenen en Wendy Wendy waren zo aardig om de juiste balletjes een duwtje te geven zodat ze in het gootje vielen van het Bingo rad. Mede dankzij hen werd het een mooie avond. Een avond om zeker op terug te kijken en een vervolg te geven. Wie weet in 2021 weer?

Wij willen de Coöp en Beekman hartelijk bedanken voor de verrassingspakketten, de prijzen en de bitterballen (rondgebracht door Eef, Marc, Kuul en Ronald). Wie had dat nou verwacht? Eerst een verrassingspakket met de Bingokaarten, vervolgens een wijn- en bierservice aan huis en dan komen ze ook nog de prijzen brengen (Kerstman Frank).

prijzen

1ste ronde BINGO

3de prijs 🏆  Romy Tiemessen

2de prijs 🏆  Maaike Bod

1ste prijs 🏆  Coen Hofs

2de ronde BINGO

3de prijs 🏆 Linda Gerritsen

2de prijs 🏆  Robbie Tiemessen

1ste prijs 🏆 Ian Boers

3de ronde BINGO

1ste prijs 🏆 Marit Tiggelovend

Peeske Kennisquiz werd gewonnen door Kiron Bosman

de Fotoronde werd gewonnen door Daan van Moerkerk

de Muziekquiz werd gewonnen door Daan van Bindsbergen

Allemaal gefeliciteerd met jullie prijzen. Geniet ervan.

Op naar sport en spel in de kantine (grote clubactie).

Sinds 19 september jl. zijn alle leden van R.K.S.V. ’t Peeske druk bezig om loten te verkopen met als doel om in 2021 de kantine ook voor de jeugd aantrekkelijker te maken door Sport en Spel te combineren. De teller staat op

62% van het totaal aantal loten dat verkocht is. Inmiddels hebben we met elkaar meer dan € 1.400 bij elkaar verkocht. Immers van de € 3,= die een lot kost, gaat € 2,40 direct naar R.K.S.V. ’t Peeske. Een mooi resultaat tot nu toe.

Wil jij nu nog loten kopen of wil je zelfs een Superlot kopen. Simpel. Klik op onderstaande link en met een paar drukken op de knop steun jij R.K.S.V. ’t Peeske

Loten voor de vereniging:

Superloten voor de vereniging: