Bestuurskamer krijgt nieuwe uitstraling door de inzet van Sponsoren

De bestuurskamer wordt op dit moment gerenoveerd. ‘Het thuisgevoel moet niet alleen versterkt worden als je Sportpark de Kolkstede op komt. Nee je moet je ook prettig voelen als je mensen ontvangt bij thuiswedstrijden’, aldus Pascal Verberkt, voorzitter R.K.S.V. ’t Peeske. Het was enigszins gedateerd dus een likje verf was erg op zijn plek. Maar niet alleen dat! Nieuwe kozijnen, gestukte muren, een nieuwe vloer en een nieuw interieur moeten dit thuisgevoel bevestigen. ‘We zijn dan ook erg blij met onze sponsoren die dit mogelijk maken’, aldus Kuul Gorseling verantwoordelijk voor sponsoring. ‘we hebben gemerkt dat onze sponsoren echt het beste beentje voor hebben met het verenigingsleven. We zijn dan ook blij met alle donaties van onze sponsoren.

De gerenoveerde bestuurskamer is volledig betaald door onze sponsoren. Met trots melden wij de namen van onze sponsoren en willen hun hartelijk danken voor het mogelijk maken van het ‘thuisgevoel’ op Sportpark de Kolkstede.

• Aannemersbedrijf Paul van der Heijden
  • J. Hansen bouw en onderhoud
  • Rosendaal Schilderwerken
  • EMS Afbouw Didam
  • Hermsen interieur
  • De Jager meubelen
  • Triple Design
  • Derksen installatietechniek

Een eerste impressie hoe het gaat worden.