4-10-2020

Oproep aan alle leden.

Mocht je lekker willen voetballen, buiten de reguliere trainingen en wedstrijden om, dan ben je natuurlijk van harte welkom op Sportpark de Kolkstede. De netten zijn nieuw en onze robotmaaiers zorgen voor prachtige velden. Dit willen we graag zo houden. Ook willen we Sportpark de Kolkstede toegankelijk houden.

Er zijn een aantal regels waarvan wij je vragen deze met elkaar bespreekbaar te maken en je eraan te houden.

  1. Alleen voetballen op OEFENHOEK (Veld 1, 2 en 3 zijn verboden buiten trainingen en wedstrijden om)
  2. Zorg ervoor dat altijd de NETTEN OMHOOG gedaan worden
  3. Ruim de rommel op in de daarvoor bestemde prullenbakken
  4. Rook niet.
  5. Muziek is alleen nog toegestaan in de Kleedkamers (m.u.v. muziek tijdens warmlopen Peeske 1)

De reden dat we dit vragen heeft te maken met het feit dat de robotmaaiers regelmatig de netten stuk maken. Zo ook weer de nieuwe netten waar we trots op zijn. Dit heeft geleidt tot enkele honderden euro’s schade zowel aan netten maar ook aan de robotmaaier. DUS HOU HIER ALSJEBLIEFT REKENING MEE. Daarmee houden we voor iedereen een mooi plekje om te sporten.

Kleine moeite, groot plezier

 

15-6-2020

Clubkaart R.K.S.V. ’t Peeske

Vrijwilligers ontvangen Clubkaart

Met ingang van het nieuwe seizoen 2020/2021 zullen alle vrijwilligers van R.K.S.V. ’t Peeske een Clubkaart ontvangen. Deze Clubkaart geeft hen de mogelijkheid om bestedingen te doen in de kantine. Het idee is simpel: doe je vrijwilligerswerk krijg je er ook iets voor terug. Afhankelijk van de ‘mate van inzet’ wordt de vrijwilliger ingedeeld in een categorie. De categorie bepaalt de hoogte van het ‘te besteedde besteden bedrag’ per jaar. Iedere vrijwilliger wordt dan ook lid. Uitgesloten van deze regeling zijn ouders die ‘vlaggen tijdens een jeugdwedstrijd’ of ‘rijden voor een jeugdwedstrijd’. Een uitgebreide uitleg volg in Augustus middels een apart schrijven. Tevens zal aan het begin van het nieuwe seizoen de ‘regeling Clubkaart’, indien de omstandigheden van het ‘nieuwe normaal’ het toelaten, in een bijeenkomst uitgelegd worden.

Met de introductie van de Clubkaart verdwijnt een ‘ongeschreven regel’ dat vrijwilligers geen lidmaatschap voor zichzelf hoeven te betalen. Of dat een ouder geen lidmaatschap hoeft te betalen voor één van zijn/haar kinderen. Met andere woorden: vanaf het seizoen 2020/2021 betaalt iedereen altijd ‘normaal’ zijn lidmaatschap.

 

Wil jij ook zo’n Clubkaart?

De Clubkaart is tevens bedoeld voor iedereen die R.K.S.V. ’t Peeske regelmatig bezoekt tijdens wedstrijden en trainingen. De Clubkaart geeft u de mogelijkheid om te betalen in de Kantine op Sportpark de Kolkstede. De Clubkaart kan dan ook opgewaardeerd worden zodat u nooit meer contact hoeft te betalen. Gemak dient ook u.

Wilt u op voorhand al zich inschrijven voor een Clubkaart stuurt u dan een mailtje naar financien@vvpeeske.nl en vraag de Clubkaart aan. Wij reserveren alvast een Clubkaart voor u.

Tevens zal aan het begin van het nieuwe seizoen de ‘regeling Clubkaart’, indien de omstandigheden van het ‘nieuwe normaal’ het toelaten, in een bijeenkomst uitgelegd worden.

 

Welke naam krijgt de Clubkaart R.K.S.V. ’t Peeske?

Bent u creatief? Heeft u een goede naam voor onze nieuwe Clubkaart. Stuur uw inzending met uw naam en de naam van de Clubkaart naar financien@vvpeeske.nl. Alle namen worden verzameld. Diegene die de ‘winnende’ nieuwe naam bedacht heeft ontvangt een ‘uitnodiging voor de Nieuwjaarsreceptie 2021 met gratis consumpties’ en een prachtige prijs die op deze Nieuwjaarsreceptie uitgereikt wordt.

 

Datum: 23-3-2020

Sportpark de Kolkstede op slot en activiteiten verder uitgesteld tot en met 6 april 2020.

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, sportvrienden,

In navolging van de berichtgeving en het advies van de KNVB gaat Sportpark de Kolkstede tot en met 6 april 2020 dicht. Zo adviseert de KNVB de verenigingen om de Sportparken op slot te doen. Het Sportcafé ‘Na de kopbal’ was al afgelast en alle activiteiten waren al stop gezet. Echter nu is per direct ook het sportpark verboden terrein voon iedereen. Er geldt een lokale noodverordening.

Accommodatiezaken
Alle sportaccommodaties en sportinrichtingen zijn gesloten voor publiek. Als groepen ondanks de sluiting alsnog gebruikmaken van de accommodatie van jouw vereniging moet de gemeente hierop handhaven. Bij overtreding van de maatregel kunnen zij een boete opleggen aan de overtreders op basis van de lokale noodverordening. Het is zinvol om – in overleg met de eigenaar van jouw sportaccommodatie – een bord op te hangen bij de toegangspoort met de mededeling dat het terrein is gesloten i.v.m. het coronavirus. Houd de komende tijd deze update en knvb.nl in de gaten voor verdere adviezen en informatie m.b.t. het beheer en onderhoud van sportaccommodaties.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vragen begrip voor het besluit,

namens het voltallige bestuur,
R.K.S.V. ’t Peeske

Datum: 13-3-2020

Alle activiteiten op Sportpark de Kolkstede gaan niet door tot en met 31-3-2020 (i.v.m. Corona)

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, sportvrienden,

Na overleg met de KNVB, de persconferentie van 12-3-2020, overleg met de Stichting Sporthal en de publicatie van het advies van de KNVB op haar site, hebben we als bestuur van R.K.S.V. ’t Peeske besloten om per vrijdag 13-3-2020 12.00 uur alle activiteiten op sportpark de Kolkstede af te gelasten. De kantine zal de aankomende weken ook gesloten blijven en er zullen geen bijeenkomsten plaatsvinden op sportpark de Kolkstede.

Dit betekent ook dat het Sportcafé ‘Na de kopbal’ van 28 maart 2020 niet door gaat.
Mochten er tussentijds wijzigen optreden, zullen wij dit tijdig melden.

Bericht KNVB

Amateurvoetbal

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vragen begrip voor het besluit,

namens het voltallige bestuur,
R.K.S.V. ’t Peeske