Samenwerkingsverband jeugd SV Babberich en ’t Peeske
Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en we hebben er zin in!Voor wat betreft de jeugdafdelingen is er nieuws; beide clubs zijn een samenwerkingsverband gestart.

Bij de pupillen hebben we in het nieuwe seizoen 4 gezamenlijke teams. Het gaat hierbij om Jeugd onder 7 jaar, Jeugd onder 8 jaar en 2 teams Jeugd onder 11 jaar. Trainingen en wedstijden zullen zowel in Babberich als in Beek zijn. Het zal zeker bijdragen aan een prima voetbalklimaat waarbij kinderen volop met plezier kunnen voetballen in hun eigen leeftijdscategorie en op eigen niveau. Daar draait het om!

Nieuwe jongens en meisjes zijn natuurlijk altijd van harte welkom! Ook trainers en leiders kunnen de verenigingen altijd goed gebruiken. Belangstellenden kunnen zich dan melden bij Michel Stokman, Babberich en bereikbaar op 06-12994451. Voor ’t Peeske is Patrick Ketels bereikbaar op 06-14659856.
De samenwerking is een positieve ontwikkeling en de verenigingsbesturen vertrouwen op een succesvolle samenwerking.