Club van 50

De club van 50 is opgericht op 25 januari 2010 door enkele enthousiaste leden van voetbalvereniging `t Peeske Beek en staat geheel los van V.V `t Peeske.
Doelstelling van de leden van de club van 50 is het jaarlijks verstrekken van giften op eigen initiatief in overleg met de leden van de club van 50 aan v.v. `t Peeske.
Het lidmaatschap voor de club van 50 bedraagt € 50.- jaarlijks te voldoen in het boekjaar dat loopt van begin augustus tot eind juli
Kandidaat bestuursleden voor de club van 50 mogen geen bestuursfunctie binnen voetbalvereniging `t Peeske uitoefenen.

Het doel voor dit jaar is:

(Nog niet bekend)

Lid worden?

Als u lid wilt worden, kan u zich hier aanmelden.

U kunt uzelf aanmelden via het formulier: (Download als PDF) of met het formulier rechts op deze pagina.

Hier te lezen als PDF

N.B. De term ‘Stickernaam’ betekent, de naam die getoond word op bordjes, deze website, etc.