Vanaf 14 oktober worden alle wedstrijden in de amateurvoetbalcompetities voor de komende vier weken stilgelegd.

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.  R.K.S.V. ’t Peeske voert per 14 oktober 2020 22.00 uur de volgende maatregelen in. Deze maatregelen gelden tot en met 11 november 2020.

• Publiek is te allen tijden verboden op Sportpark de Kolkstede
  • De kantine op Sportpark de Kolkstede is dicht
  • De kleedlokalen en douches op Sportpark de Kolkstede zijn dicht
  • De toiletvoorzieningen (voor algemeen gebruik) op Sportpark de Kolkstede zijn open voor gebruik tijdens trainingen
  • De sleutels van de kleedkamers zijn NIET beschikbaar (voor niemand)

Wedstrijden

• Alle wedstrijden zijn afgelast voor Jeugd en Senioren, inclusief zaalvoetbalwedstrijden
  • Onderlinge wedstrijden bij de jeugd (t.m. 18 jaar) zijn toegestaan. Mocht je een wedstrijdje onderling willen organiseren, graag dit laten weten aan het wedstrijdsecretariaat Joris Gerritsen: 06-10343281 (de commissie Voetbalzaken overweegt op dit moment een alternatief programma).

Trainingen

• Trainingen voor de jeugdelftallen tot en met 18 jaar vinden plaats volgens het reguliere trainingsprogramma
  • Trainingen voor de senioren mogen plaatsvinden met inachtneming dat er slechts getraind mag worden met maximaal 4 mensen (4 = inclusief de trainer). De regel blijft. Houdt 1 ½ meter afstand van elkaar. Op een half veld mogen maximaal 2 groepen tegelijk trainen (midden goal is scheiding)

Algemene opmerking: extra informatie voor leiders en trainers

Bij iedere training geldt dat het verplicht is de handen te desinfecteren (zet de dispenser klaar voorafgaand aan de training). Er mag alleen gebruik gemaakt worden van eigen bidons. Gebruik van bidons van R.K.S.V. ’t Peeske is NIET toegestaan.

• Houdt zelf ook 1 ½ meter afstand tot de spelers.
  • Sluit alle ruimtes af na de training (mocht je de laatste zijn controleer dan alle deuren)
  • Zorg dat de verlichting uit is
  • Zorg dat de netten omhoog zijn (mocht je de laatste zijn controleer dan beiden velden)