LAATSTE NIEUWS

Wilt u ook het meest recente nieuws ontvangen van R.K.S.V. ’t Peeske. Schrijf u dan nu in voor het digitale Samenspel van onze vereniging. 4 keer per jaar ontvangt u via mail het Samenspel. Veel leesplezier:Datum: 28-9-2021

Het digitale Samenspel is weer uit

Het digitale Samenspel is weer uit (2de jaargang, 3de kwartaal). Een nieuwe start van het nieuwe seizoen met een terugblik op veel activiteiten van de afgelopen periode. Mocht jij nu ook het Samenspel in jouw mailbox willen ontvangen, schrijf je dan in hierboven en ontvang deze dan automatisch het volgende kwartaal.

{{voornaam}} heb jij ook weer zin in het nieuw seizoen 2021/2022?😀 (email-provider.nl)

Datum: 20-9-2021

Algemene Leden Vergadering 22 oktober 2021 – aanmelden verplicht

Op 22 oktober 2021 is wederom onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gepland. Alle leden en vrijwilligers die inmiddels een Clubkaart hebben zijn van harte welkom en hebben ook op deze vergadering stemrecht. De agenda zal t.z.t. gepubliceerd worden.

We willen graag weten hoeveel leden en vrijwilligers er komen. Ook in verband met de dan geldende coronaregels. Aanmelden is verplicht via info@vvpeeske.nl

Aanvang 20.00 uur in de kantine van Sportpark de Kolkstede.

namens het bestuur R.K.S.V. ’t Peeske

Pascal Verberkt

Voorzitter

 

 

Datum: 10 juli 2021

Overlijden clubman Bennie Nas

We hebben het droevige bericht ontvangen dat Bennie donderdag 8 juli overleden is. Een echte Peeske man die 55 jaar geleden lid is geworden van onze voetbalvereniging.  In de loop der jaren heeft hij veel betekent voor onze vereniging: Bennie heeft elftallen getraind, heeft jarenlang in de hoofdmacht van R.K.S.V. ’t Peeske gespeeld, lid geweest van de Technische Commissie en jaren lang leider van Peeske 1.

Bennie, we gaan je missen.

Bennie had nog één wens: iedereen mag van hem afscheid nemen op de plek die hem zo dierbaar was: Sportpark de Kolkstede

Dinsdag 13 juli kan iedereen tussen 17.00 en 19.30 uur afscheid nemen van Bennie op Sportpark de Kolkstede: kolkstedeweg 5, Beek.

De crematie zal in besloten kring plaatsvinden. Voorafgaand aan de crematie zal in de kantine van R.K.S.V. ’t Peeske een dienst zijn voor genodigden.

In gedachte blijf je altijd bij ons Bennie.

Bestuur R.K.S.V. ’t Peeske

 

 

Datum: 2 juni 2021

Protocol per 5 juni 2021 – herstart regiocup en de daarbij behorende maatregelen op Sportpark de Kolkstede

Met ingang van 5 juni 2021 zijn er weer nieuwe regels van kracht op Sportpark de Kolkstede. Regels met betrekking tot wedstrijden, gebruik kleedkamers en openingstijden van de kantine en ons nieuwe terras op veld 1. Onderstaand vind je het protocol. Indien je zelf een uitwedstrijd voetbalt, stuur dan het bijgevoegde protocol naar jouw tegenstander zodat zij ook bekend zijn met het regelement. Het bestuur van R.K.S.V. ’t Peeske wenst iedereen een paar mooie trainingsavonden en wedstrijden toe richting het einde van seizoen 2020/2021. We weten dat het allemaal anders is gegaan als gepland. We kijken dan uit naar een nieuw voetbalseizoen met vele mooie wedstrijden en sportieve momenten.

Namens het bestuur R.K.S.V. ’t Peeske

2021 – protocol herstart Regiocup met ingang van 5 juni 2021 v1.0

Datum: 31-3-2021

Besluiten Algemene Ledenvergadering.

Onderstaande punten geven een kleine impressie van de ALV.

 1. De ambitie van het bestuur is om sport en spel uit te bouwen binnen het sportpark. Met hulp van de diverse verenigingen binnen Beek. Middels het Samenspel zullen de leden op de hoogte gehouden worden.
 2. Contributie: besloten is om elk jaar een indexering toe te passen. In het seizoen 2020/2021 zal er geen verhoging zijn, vanwege Corona.
 3. Contributie: de contributie voor 45+ wordt vastgesteld op € 80,= per jaar met ingang van seizoen 2021/2022. Het seizoen 2020/2021 zal alleen de tweede helft in rekening gebracht worden a € 40,=.
 4. Voetbal: er zal in september 2021 een damestoernooi worden georganiseerd.
 5. Voor de uitgifte van de Clubkaart (diegene die deze als vrijwilliger nog niet hebben) wordt op een later moment gepland.
 6. Volgende ALV op 22 oktober 2021.

Mocht het verslag gewenst zijn van de ALV stuur dan een bericht naar info@vvpeeske.nl

Datum: 13-1-2021

Trainingen (jeugd) elftallen op Sportpark de Kolkstede.

COVID-19

De afgelopen dagen heeft het bestuur nagedacht en gediscussieerd over het wel of niet door laten gaan van de trainingen, ondanks dat het standpunt vanuit de KNVB is dat het wel gewoon toegestaan is. Geen gemakkelijke discussie omdat meningen verschillen.

We hebben besloten gewoon door te trainen en volgen hiermee het protocol van de KNVB.

We hopen met dit besluit de motivatie van de jeugd hoog te houden om te blijven sporten alsmede sport te gebruiken als uitlaatklep in deze zware periode. Niet iedereen zal het hier mee eens zijn vanuit persoonlijke standpunten en dat begrijpen wij heel goed. Zeker gezien de huidige omstandigheden in de wereld. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je bij jou trainer aan mag geven waarom jouw kind niet traint in deze periode. Of waarom een trainer het zelf niet wil.

Oproep aan de trainers en leiders: houd je aan de regels en richtlijnen.

1. Ontsmet je handen (gebruik hiervoor de Unive dispenser voor- en na de training). Dit geldt ook voor de spelers.
2. Houdt minimaal 1 1/2 meter afstand tot de spelers (doe zelf niet mee met de partijtjes)
3. Ga direct na de training naar huis. Buiten de training om laat de spelers ook 1 1/2 meter afstand houden. Spreek ze hierop aan
4. Spelers tot 13 jaar mogen met elkaar trainen. Spelers van 13 jaar en ouder mogen niet meedoen met spelers onder de 13 jaar. Spelers die 18 jaar of ouder zijn mogen niet meetrainen met spelers die jonger zijn
5. Laat spelers niet onnodig veel aan elkaar zitten, elkaar aanraken of bij de jongeren liggen rollebollen
6. Spugen is verboden.
7. Volg richtlijnen knvb. www.knvb.nl en rijksoverheid.
8. STOP UITERLIJK 20.15 UUR met trainen i.v.m. avondklok.

Oproep aan de ouders
1. Voor diegene die kinderen wegbrengen, blijf in de auto en betreedt niet het sportpark.

We hopen hiermee het juiste besluit te hebben genomen voor nu (23-1-2021). We blijven de ontwikkelingen volgen en houden jullie op de hoogte

Bestuur R.K.S.V.’t Peeske

 

 

Datum: 14-10-2020

Wederom nieuwe maatregelen n.a.v. persconferentie 13 oktober 2020.

COVID-19

Maatregelen per 14 oktober 2020 22:00 op Sportpark de Kolkstede.

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.  R.K.S.V. ’t Peeske voert per 14 oktober 2020 22.00 uur de volgende maatregelen in. Deze maatregelen gelden tot en met 11 november 2020.

Vanaf 14 oktober worden alle wedstrijden in de amateurvoetbalcompetities voor de komende vier weken stilgelegd.

Algemeen

 • Publiek is te allen tijden verboden op Sportpark de Kolkstede
 • De kantine op Sportpark de Kolkstede is dicht
 • De kleedlokalen op Sportpark de Kolkstede zijn dicht
 • De toiletvoorzieningen op Sportpark de Kolkstede zijn open voor gebruik tijdens trainingen
 • De sleutels van de kleedkamers zijn NIET beschikbaar (voor niemand)

Wedstrijden

 • Alle wedstrijden zijn afgelast voor Jeugd en Senioren, inclusief zaalvoetbalwedstrijden
 • Onderlinge wedstrijden bij de jeugd (t.m. 18 jaar) zijn toegestaan. Mocht je een wedstrijdje onderling willen organiseren, graag dit laten weten aan het wedstrijdsecretariaat Joris Gerritsen: 06-10343281 (de commissie Voetbalzaken overweegt op dit moment een alternatief programma).

Trainingen

 • Trainingen voor de jeugdelftallen tot en met 18 jaar vinden plaats volgens het reguliere trainingsprogramma
 • Trainingen voor de senioren mogen plaatsvinden met inachtneming dat er slechts getraind mag worden met maximaal 4 mensen (4 = inclusief de trainer). De regel blijft. Houdt 1 ½ meter afstand van elkaar. Op een half veld mogen maximaal 2 groepen tegelijk trainen (midden goal is scheiding)

Algemene opmerking: extra informatie voor leiders en trainers

Bij iedere training geldt dat het verplicht is de handen te desinfecteren (zet de dispenser klaar voorafgaand aan de training). Er mag alleen gebruik gemaakt worden van eigen bidons. Gebruik van bidons van R.K.S.V. ’t Peeske is NIET toegestaan.

 • Houdt zelf ook 1 ½ meter afstand tot de spelers.
 • Sluit alle ruimtes af na de training (mocht je de laatste zijn controleer dan alle deuren)
 • Zorg dat de verlichting uit is
 • Zorg dat de netten omhoog zijn (mocht je de laatste zijn controleer dan beiden velden)

Hopende op begrip voor het genomen besluit in het belang van al onze gezondheid en veiligheid.

Bestuur

R.K.S.V. ’t Peeske


Datum: 16-9-2020

R.K.S.V. ‘t Peeske introduceert Clubkaart ‘de bron’ voor al haar vrijwilligers.

In de kick off van 14-9-2020 voor alle vrijwilligers van het seizoen 2020/2021 introduceerde R.K.S.V. ’t Peeske de Clubkaart voor vrijwilligers. Een wettig betaalmiddel, te gebruiken per 1 oktober 2020, in de kantine op Sportpark de Kolkstede. De subtitel van de Clubkaart is ‘kleine moeite, groot plezier’ het thema wat centraal staat bij het binden en boeien van vrijwilligers maar ook het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. ‘Hiermee zijn we een campagne gestart om kleinere werkpakketten te maken die verdeeld worden over meerdere vrijwilligers. Een initiatief wat het bestuur, naar aanleiding van een sessie met vrijwilligers (de zgn. ideeëngenerator) van R.K.S.V. ’t Peeske, genomen heeft om het vrijwilligerswerk aantrekkelijk en te overzien te houden voor vrijwilligers, immer vele handen maken licht werk. Tevens willen we het vrijwilligerswerk hoog houden omdat het een onmisbare factor is, voor niet alleen de voetbalvereniging maar zeker ook voor de gehele dorpskern. Het vrijwilligerswerk verbind ons en zorgt ervoor dat we toegankelijk blijven voor vele mensen die inmiddels de weg gevonden hebben naar het mooie Montferland’ aldus Pascal Verberkt, voorzitter R.K.S.V. ’t Peeske.

 

Clubkaart ‘de bron’
De naam van de Clubkaart kent zijn oorsprong in ‘de bron’ bij ’t Peeske. ’t Peeske is afgeleid van het Latijnse pascuum (weiland) wat betekent een vochtige plek. Zoals deze van origine ontstond bij uitspanning ’t Peeske. En waar ook de naam ’t Peeske haar oorsprong kent. ‘Het was gemakkelijk het bruggetje te maken naar een bron van eten en drinken. Energie die we allemaal nodig hebben, ook als vrijwilliger als we ons best doen om de randvoorwaarden te creëren zodat speler lekker te kunnen voetballen’. Marc Jacobs, verantwoordelijk voor Eten, drinken en verzorging en bedenker van de naam is er trots op: ‘zo zie je maar weer hoe het verleden en het heden heel goed samen kunnen, net als jong en oud die we hiermee willen enthousiasmeren om te komen helpen’.
De clubkaart werd overhandigd aan Sil Jansen door Penningmeester Frank Roording. ‘Sil, fotograaf van de club, is één van de jongeren die we hiermee aan boord halen als vrijwilliger’ aldus Frank. Op de clubkaart staat een vergoeding die hij in de kantine kan opsouperen. Hij hoeft het dus ook niet geheel voor niets te doen. Immers een hapje en een drankje horen er bij.

Alle vrijwilligers worden lid
De Clubkaart is voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor R.K.S.V. ’t Peeske. Inmiddels zijn er 102 vrijwilligers actief binnen de vereniging. En dan zijn de 7 mensen die zich recent aangemeld hebben voor kantinediensten nog niet eens meegeteld. De vrijwilligers kunnen de Clubkaart gebruiken om mee te betalen in de kantine. Maar tevens geeft het je recht op vrij entree bij wedstrijden van Peeske 1. De vrijwilligers is gevraagd allemaal lid te worden van R.K.S.V. ’t Peeske voor een bedrag van € 15,= per jaar. De borgstelling voor de Clubkaart is € 5,=.

Verbondenheid
De betrokkenheid en de verbondenheid zal versterken en vergroten. Als lid heb je stemrecht (mits boven de 18 jaar) en daarmee stellen we ook alle vrijwilligers in staat hun stem te laten horen en ze te laten meepraten op de Algemene Ledenvergadering van R.K.S.V. ’t Peeske. De Clubkaart is dus niet allen voor het halen van ten en drinken in de kantine. Nee, met name de betrokkenheid tussen voetballende leden en vrijwilligers zal vergroten. Tevens zal het begrip voor elkaar gecreëerd worden en zullen elkaars belangen gedeeld worden op deze wijze, aldus Pascal Verberkt.

Ophalen clubkaart
Mocht je de Kick off hebben gemist, kom dan op maandag 21 september 20.00 uur in de kantine om jouw Clubkaart op te halen. Vergeet niet een borg mee te nemen van € 5,=. De betreffende vrijwilligers ontvangen nog een reminder om lid te worden van R.K.S.V. ’t Peeske.


Datum: 8-9-2020

Coronaprotocol per 1-9-2020.

Met ingang van 1 september 2020 is het protocol v.w.b. de activiteiten op Sportpark de Kolkstede gewijzigde. Het bestuur van R.K.S.V. ’t Peeske wenst een ieder heel veel voetbalplezier toe tijdens de beker- en competitiewedstrijden. Mochten er wijzigingen plaatsvinden t.a.v. COVID-19 zullen wij deze wijzigingen communiceren.

Hopende op begrip voor het gewijzigde protocol in het belang van al onze gezondheid en veiligheid.

2020 – protocol Corona vanaf 1 september tm wijzigingen optreden v1.0

Bestuur

R.K.S.V. ’t Peeske

Datum: 2-9-2020


Bestuursbesluit 2-9-2020: herstart trainingen en wedstrijden m.i.v. 3 september 2020.

Vandaag wordt er nog niet getraind door de jeugd en senioren. M.i.v. donderdag 3 september 2020 mag er weer getraind en gevoetbald worden. Ook in de zaal.

De voorwaarden zijn.

1. Diegene die klachten hebben blijven thuis.
2. Diegene die getest zijn/of getest worden en nog geen uitslag hebben, blijven thuis en melden dit bij het bestuur en trainers.

Het bestuur zal nauwlettend de situatie per keer beoordelen en besluiten nemen.

We houden jullie op de hoogte

Hopende op begrip voor het genomen besluit in het belang van al onze gezondheid en veiligheid.

Bestuur

R.K.S.V. ’t Peeske


Datum: 30-8-2020

Bestuursbesluit 30-8-2020: Trainingen en wedstrijden gecanceld tot en met dinsdag 1 september 2020.

Per direct is besloten om zowel de trainingen als de wedstrijden tot en met dinsdag 1 september 2020 af te gelasten. Op woensdag zal het besluit heroverwogen worden door het bestuur van R.K.S.V. ’t Peeske.

Deze ochtend is geconstateerd dat er, buiten de vereniging, de afgelopen dagen door een aantal leden direct contact is geweest met een persoon die besmet is met het COVID-19 virus. Deze personen zijn verzocht zich te laten testen en de richtlijnen van de GGD en het RIVM op te volgen. Tot de uitslag bekend is, wordt er niet getraind en worden er geen wedstrijden gespeeld. Vandaag zou ook de eerste bekerwedstrijd gespeeld worden thuis tegen Sprinkhanen 1. Deze wedstrijd is afgelast en Sprinkhanen is geïnformeerd. Wij willen alle betrokkenen van Sprinkhanen bedanken voor hun begrip.

Woensdag as zal meer duidelijk worden hoe we verder gaan.

Hopende op begrip voor het genomen besluit in het belang van al onze gezondheid en veiligheid.

Bestuur

R.K.S.V. ’t Peeske

Datum: 25-8-2020

Oranje Wit feest 2020 gaat niet door

In de bestuursvergadering van 24 augustus jl. heeft het bestuur van R.K.S.V. ’t Peeske besloten het Oranje Wit feest van 12 september as. niet door te laten gaan. Toenemende onrust rondom het Corona virus hebben er toe geleidt dit besluit te moeten nemen.

Het aantal aanmeldingen was minimaal, aldus Veronique Berendsen verantwoordelijk voor het organiseren van deze activiteit. “normaal gesproken zijn er al snel 75 deelnemers, maar dit jaar bleef ook het aantal aanmeldingen minimaal. Zorgen werden geuit door zowel jongere- als oudere vrijwilligers”, aldus Veronique. “Het besluit was dan ook niet moeilijk, alleen het is wel jammer dat het niet door kan gaan”. De activiteitencommissie had ook dit jaar er weer een mooi Oranje Wit feest van gemaakt. Pascal Verberkt, voorzitter van R.K.S.V. ’t Peeske: “dit is het moment om vrijwilligers te bedanken, en nieuwe vrijwilligers welkom te heten. Jammer dat dit niet door kan gaan. We zullen zeker tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2021 stil staan bij alle vrijwilligers en diegene die aan het einde van het seizoen 2020 gestopt zijn. Dan maar ietsjes later”, aldus Pascal.

Op 14 september 2020 staat nog wel de start van het seizoen gepland: de kick off 2020/2021. Alle vrijwilligers zijn voor deze avond uitgenodigd. R.K.S.V. ’t Peeske lanceert de ‘Clubkaart’ voor vrijwilligers. Als dank voor hen inzet.

 

Protocollen tijdens de jeugdtrainingen met ingang van 6 mei 2020

Geachte jeugdleden van R.K.S.V. ‘t Peeske en ouders/verzorgers,

Dinsdag 21 april heeft het kabinet bekend gemaakt dat jongeren tot en met 18 jaar, onder begeleiding, weer samen mogen sporten in de buitenlucht. Binnen de jeugdafdeling hebben we goed bekeken of we dat op een verantwoorde wijze kunnen aanbieden. We hebben hier ook contact over gehad met onze jeugdtrainers. We hebben besloten dat we weer trainingen gaan aanbieden voor onze jeugdspelers tot en met 18 jaar maar wel onder strikte voorwaarden en met duidelijke regels en richtlijnen om het voor iedereen veilig te houden.

KNVB is duidelijk over de leeftijdscategorieën: De categorie t/m 12 jaar is vastgesteld door het RIVM en valt in het voetbal grotendeels samen met t/m O13. Kinderen die normaal meespelen bij O13 maar net 13 jaar zijn geworden mogen helaas niet meedoen met deze categorie vanwege de leeftijdsgrenzen van het RIVM. Zij trainen mee in een hogere leeftijdscategorie (O15).

Ditzelfde geldt ook voor spelers die uitkomen in O19 en net 19 jaar oud zijn geworden. Zij kunnen niet deelnemen aan de trainingen.

Zie: https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/59909/hoe-kunnen-kinderen-vanaf-woensdagweer-voetballen

Hygiëne

Op het sportpark worden een aantal palen met zeepdispensers opgesteld, zodat alle spelers, trainers, leiders en vrijwilligers voorafgaand aan het betreden van de velden de handen kunnen ontsmetten. Daarnaast zijn desinfectieproducten beschikbaar om de gebruikte trainingsmaterialen te ontsmetten.

Jeugdleden tot en met 12 jaar

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voetballen waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand tot andere kinderen hoeven aan te houden. Ze moeten wel 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen, dus ook tot de trainers. Voor deze leeftijdscategorie gaan we twee trainingen per week aanbieden.

TRAININGSTIJDEN EN VELDEN WORDEN NOG BEKEND GEMAAKT

Jeugdleden van 13 tot en met 18 jaar

Kinderen van 13 tot en met 18 jaar kunnen voetballen mits zij 1,5 meter afstand houden tot andere personen.

TRAININGSTIJDEN EN VELDEN WORDEN NOG BEKEND GEMAAKT

Regels en richtlijnen (protocollen)

We hebben regels en richtlijnen opgesteld voor

 1. Protocol trainers, begeleiders en vrijwilligers 2020 – Protocol – trainers begeleiders en vrijwilligers – Corona – R.K.S.V. ’t Peeske v1.0
 2. Protocol sporters (jeugdleden)2020 – Protocol – jeugdspelers – Corona – R.K.S.V. ’t Peeske v1.0
 3. Protocol ouders en verzorgers2020 – Protocol – ouders en verzorgers – Corona – R.K.S.V. ’t Peeske v1.0
 4. Protocol – algehele richtlijn2020 – Protocol – Informatiebrief COVID-19 – Corona – R.K.S.V. ’t Peeske v1.0

 

 

Datum: 1-4-2020

Seizoen amateurvoetbal ten einde: geen kampioen, promotie en degradatie

Het amateurvoetbalseizoen is ten einde. Dat meldt de KNVB in een persbericht. Er worden geen kampioenen, promovendi en degradanten aangewezen. Elke club begint volgend seizoen in de klasse waarin de clubs momenteel actief zijn.

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, sportvrienden,

Gisteren heeft de KNVB, in navolging van de persconferentie  van de overheid, besloten de competitie voor het amateurvoetbal stil te leggen: het seizoen is ten einde.
Alhoewel we dit betreuren, is het besluit natuurlijk volkomen gerechtvaardigd, gezien de ontwikkelingen rondom het Corona virus.
Wij zullen de impact van bovenstaand besluit bespreken en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Sportpark de Kolkstede. Bestuurlijke besluiten zullen wij met u delen.

Wij wensen u allen veel gezondheid toe. Help elkaar daar waar kan en zorg goed voor elkaar. Wij hopen het nieuwe seizoen gezond en fit weer te starten.

Met sportieve groet,

Bestuur R.K.S.V. ’t Peeske

 

 

Datum: 23-3-2020

Sportpark de Kolkstede op slot en activiteiten verder uitgesteld tot en met 6 april 2020.

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, sportvrienden,

In navolging van de berichtgeving en het advies van de KNVB gaat Sportpark de Kolkstede tot en met 6 april 2020 dicht. Zo adviseert de KNVB de verenigingen om de Sportparken op slot te doen. Het Sportcafé ‘Na de kopbal’ was al afgelast en alle activiteiten waren al stop gezet. Echter nu is per direct ook het sportpark verboden terrein voon iedereen. Er geldt een lokale noodverordening.

Accommodatiezaken
Alle sportaccommodaties en sportinrichtingen zijn gesloten voor publiek. Als groepen ondanks de sluiting alsnog gebruikmaken van de accommodatie van jouw vereniging moet de gemeente hierop handhaven. Bij overtreding van de maatregel kunnen zij een boete opleggen aan de overtreders op basis van de lokale noodverordening. Het is zinvol om – in overleg met de eigenaar van jouw sportaccommodatie – een bord op te hangen bij de toegangspoort met de mededeling dat het terrein is gesloten i.v.m. het coronavirus. Houd de komende tijd deze update en knvb.nl in de gaten voor verdere adviezen en informatie m.b.t. het beheer en onderhoud van sportaccommodaties.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vragen begrip voor het besluit,

namens het voltallige bestuur,
R.K.S.V. ’t Peeske

Datum: 13-3-2020

Alle activiteiten op Sportpark de Kolkstede gaan niet door tot en met 31-3-2020 (i.v.m. Corona)

Beste leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers, sportvrienden,

Na overleg met de KNVB, de persconferentie van 12-3-2020, overleg met de Stichting Sporthal en de publicatie van het advies van de KNVB op haar site, hebben we als bestuur van R.K.S.V. ’t Peeske besloten om per vrijdag 13-3-2020 12.00 uur alle activiteiten op sportpark de Kolkstede af te gelasten. De kantine zal de aankomende weken ook gesloten blijven en er zullen geen bijeenkomsten plaatsvinden op sportpark de Kolkstede.

Dit betekent ook dat het Sportcafé ‘Na de kopbal’ van 28 maart 2020 niet door gaat.
Mochten er tussentijds wijzigen optreden, zullen wij dit tijdig melden.

Bericht KNVB

Amateurvoetbal

Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en vragen begrip voor het besluit,

namens het voltallige bestuur,
R.K.S.V. ’t Peeske