11-6-2021

4de Voetbalspektakel omgetoverd tot een Corona proof Football Rally 2021

Een dag die je niet snel meer vergeet

Alweer voor de 4de keer organiseert R.K.S.V. ’t Peeske het voetbalspektakel voor de jeugd. Niet op het veld, maar samen met jouw gezin, genietend in de auto van hapjes en drankjes bij de lokale horeca, al rijdend door het Montferland.

Een rit met allerlei puzzels, foto’s, anekdotes en geschiedenis over Beek, Loerbeek, bekende voetballers en lokale helden. Allemaal in één puzzelrit.

Het idee is simpel. We ontvangen ieder jeugdlid met zijn of haar gezin in de auto op Sportpark de Kolkstede. Aansluitend start de puzzelrit en rij je door de gemeente Montferland en natuurlijk Beek en Loerbeek. Telkens word je ontvangen bij een horecagelegenheid en krijg je een hapje en een drankje.

De Football Rally 2021 duurt ongeveer 2 à 3 uren en start om 12.00 uur op Sportpark de Kolkstede. Deelname is gratis. We sluiten af met een patatje voor het hele gezin.

Deelnemende horecagelegenheden
Uitspanning ’t Peeske, De Zonneheuvel, Heino, Sam Sam, De Deel.

De hoofdprijs wordt beschikbaar gesteld door
De Barrière.

Bestuurskamer krijgt nieuwe uitstraling door de inzet van Sponsoren

De bestuurskamer wordt op dit moment gerenoveerd. ‘Het thuisgevoel moet niet alleen versterkt worden als je Sportpark de Kolkstede op komt. Nee je moet je ook prettig voelen als je mensen ontvangt bij thuiswedstrijden’, aldus Pascal Verberkt, voorzitter R.K.S.V. ’t Peeske. Het was enigszins gedateerd dus een likje verf was erg op zijn plek. Maar niet alleen dat! Nieuwe kozijnen, gestukte muren, een nieuwe vloer en een nieuw interieur moeten dit thuisgevoel bevestigen. ‘We zijn dan ook erg blij met onze sponsoren die dit mogelijk maken’, aldus Kuul Gorseling verantwoordelijk voor sponsoring. ‘we hebben gemerkt dat onze sponsoren echt het beste beentje voor hebben met het verenigingsleven. We zijn dan ook blij met alle donaties van onze sponsoren.

De gerenoveerde bestuurskamer is volledig betaald door onze sponsoren. Met trots melden wij de namen van onze sponsoren en willen hun hartelijk danken voor het mogelijk maken van het ‘thuisgevoel’ op Sportpark de Kolkstede.

• Aannemersbedrijf Paul van der Heijden
  • J. Hansen bouw en onderhoud
  • Rosendaal Schilderwerken
  • EMS Afbouw Didam
  • Hermsen interieur
  • De Jager meubelen
  • Triple Design
  • Derksen installatietechniek
  • Michael Brugman schilderwerken

Een eerste impressie hoe het gaat worden.