Informatie voor nieuwe sponsoren

Algemene informatie:

R.K.S.V. ’t Peeske is opgericht op 14 juli 1929. Tot 1961 werd er aan de Peeskesweg gevoetbald. In september 1961 verhuisden ze naar de St. Martinusstraat. Sinds 1977 is sportpark “De Kolkstede” aan de Kolkstedeweg de thuisbasis. De naam is ontleend aan de waterbron ’t Peeske, gelegen aan de rand van het dorp. De vereniging heeft seniorenelftallen en jeugdelftallen, en ook
meisjesteams. Al deze elftallen zijn voorzien van goede trainers en (bege)leiders. Op het gebied van onderhoud en verbetering blijven we in onze accommodatie investeren. Om ontwikkelingen goed te kunnen volgen en uitvoeren is het van belang dat er een stevig financieel fundament aanwezig is. Sponsoren zijn voor ons van cruciaal belang. Een natuurlijke samenwerking tussen de sponsoren, het bestuur en de sponsorcommissie zal ertoe bijdragen dat ’t Peeske een stabiele vereniging blijft in de gemeente Montferland.
Wij als vereniging hopen dan ook dat wij U, in welke vorm dan ook, als clubondersteuner mogen begroeten.

Waarom sponsor worden?

De voornaamste reden waarom een onderneming zou kiezen voor sponsoring is dat het bedrijf de vereniging een warm hart toedraagt. Op deze manier geeft het bedrijf uiting aan de sociale en maatschappelijke betrokkenheid. Tevens kan het bedrijf naams- of merkbekendheid op een positieve manier verhogen. R.K.S.V. ’t Peeske biedt U als sponsor de mogelijkheid Uw onderneming of product onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Wij onderscheiden de volgende reclame-uitingen en sponsormogelijkheden:

– Tenues
– Trainingspakken
– Voetbaltassen
– Coachjassen
– Reclameborden
– Wedstrijdballen

Om het U makkelijk te maken hebben wij voor U een aantal sponsorpakketten samengesteld. Een sponsorpakket bestaat uit
één of een combinatie van reclame-uitingen. De sponsor maakt een keuze uit de sponsorpakketten en stelt aan R.K.S.V. ’t Peeske het bijbehorende bedrag beschikbaar. R.K.S.V. ‘t Peeske factureert U de overeengekomen bijdrage, waarbij de BTW wordt gespecificeerd. De pakketten worden door R.K.S.V. ’t Peeske centraal ingekocht. Zo kan de uniformiteit in kleding worden gewaarborgd en heeft de sponsor geen omkijken naar het bestellen en leveren van de goederen. R.K.S.V. ’t Peeske heeft een kledingfonds om in het onderhoud van de kleding te voorzien. Naast het dragen van onze vertrouwde clubkleuren oranje – wit, worden op termijn, alle elftallen in de kledinglijn van Hummel gestoken. De sponsorcontracten m.b.t. kleding en tassen hebben in beginsel een looptijd van drie jaar. Bestellingen worden door R.K.S.V. ’t Peeske geregeld nadat de sponsorovereenkomst is ondertekend. De prijzen van de pakketten zijn inclusief BTW en op basis van Flockdruk (extra sterk), één kleur op één zijde.
De mogelijkheden voor bedrukkingen zijn:

– Naamsvermelding sponsor voorzijde shirts
– Naamsvermelding sponsor rugzijde trainingspakken
– Naamsvermelding sponsor op één zijde tassen

Meer informatie:

Algemene informatie

Formulier Balsponsor ’t Peeske

Stersponsor 2019